9 de maig 2011

Concurs fotogràfic "Paisatges del Penedès"

Planas Albareda amb el suport d'Arranjaments Digitals, convoca el primer concurs fotogràfic "Paisatges del Penedès" sota la temàtica “Vins i caves”.
El concurs pretén fomentar la creativitat plàstica que reflecteixi en les seves múltiples vessants el món del vi i del cava dins de la nostra societat i es regirà per les següents bases:


1. Concursants i número d’obres.

Podrà participar qualsevol persona. La inscripció serà gratuïta. Només es requereix ser seguidor de Planas Albareda al Facebook. Cada concursant podrà presentar un màxim de 2 fotografies al mes dins de l’àmbit que defineix el concepte "Vins i caves". Les fotografies presentades hauran de ser inèdites. El concurs es repeteix cada mes. Com abans penjem les fotografies més temps tindrà la gent per votar-nos.

Cada concurs comença el dia 1 de cada mes i finalitza al 29 (inclos). Les fotos penjades a partir del 29 entraran a participar en el concurs vinent. És a dir, si penjo una fotografia el 30 de maig participarà en el concurs del mes de juny.

2. Format, mida i identificació.

Les fotografies podran ser en color o blanc i negre i en tècnica lliure. Es recomana l'ús de la càmara del mòbil per promoure el dinamisme i la participació de tothom.
La mida és lliure.
Es penjaran al mur de la pàgina de Planas Albareda amb un títol.

3. Premis.

El guanyador o la guanyadora del concurs s'endurà un lot de productes Planas Albareda.

4. Jurat.

El jurat seràn els mateixos usuaris de Facebook. La foto amb més "M'agrada" serà la guanyadora del concurs mesnual.

5. Exposició.

L’organització es reserva el dret d’exposar els originals rebuts . A més, l’organització es reserva el dret de realitzar una còpia de les obres per utilitzar-les en possibles exposicions posteriors, itinerants o no, ja sigui en medi físic o virtual.
Totes les exposicions que es realitzin seran sempre i en tot cas, sense ànim lucratiu i amb el nom i cognoms de l'autor de l'obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada