11 de febr. 2012

Maduixes amb xoclata maridades amb Cava Rosat Planas Albareda

Ingredients: 325 gr maduixes - 200 gr ricotta - 200 ml nata per muntar - 2 cullerades de sucre - 1 llimona - xocolata desfeta.





1. Per fer la crema cal batre la nata, freda, fins muntar-la, per una banda. Per l'altra banda batre la ricotta i el sucre fins a obtenir una crema. Afegir la pell de la llimona ratllada i barrejar amb la nata suaument. Guardar a la nevera fins que s'hagin de consumir les postres.

2. Posar la crema de ricotta a sota d'un got. A sobre les maduixes tallades a trossos i "tacar" amb tota la xocolata desfeta que us vingui de gust.

Us recomanem per acompanyar aquest magnífic postre el nostre cava Rosat. 

El cava rosat monovarietal Planas Albareda és adequat per als amants de la novetat per la seva personalitat i el seu sabor incomparable. L'exclusivitat de la varietat Trepat ofereix un brut atrevit, elegant i de preciosos tons cirera pàl·lid. Ple de frescor i vivacitat, presumeix de ser diferent, únic i autèntic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada